Με την παράταξη ” Ρόδος Αξιών” η Τσαμπίκα Πατινιώτη

1041

Η παράταξη «Ρόδος Αξιών» ανακοίνωσε   την υποψηφιότητα της κ. Τσαμπίκας Πατινιώτη

«Η παράταξή μας καθημερινά αποκτά νέα πρόσωπα, ανθρώπους που έχουν αποφασίσει να παλέψουν για να γίνει καλύτερη η ζωή όλων μας.

Μέσα σε αυτά τα δοκιμασμένα, ικανά, με ήθος και όνειρα άτομα είναι και η Τσαμπίκα Πατινιώτη που ανακοινώνουμε σήμερα και εντάσσεται στη μεγάλη μας οικογένεια. Στόχος της, να σταματήσει η Ρόδος μας να είναι αφιλόξενη και να γίνει προσβάσιμη σε όλους. Την καλωσορίζουμε και της ευχόμαστε καλή δύναμη και καλή επιτυχία» , δήλωσε ο υποψήφιος Δήμαρχος Ρόδου κ. Δημήτρης Κρητικός.

Βιογραφικό

 Η Τσαμπίκα Πατινιώτη του Παναγιώτη, γεννήθηκε στη Ρόδο το 1981 και από το 2000 είναι μόνιμος κάτοικος Ιαλυσού.

Είναι  απόφοιτος  του 2ουΤεχνικού Λυκείου Ρόδου στο τμήμα της φυσιοθεραπείας και γνωρίζει αρκετά καλά την αγγλική γλώσσα.

Είναι παντρεμένη με τον Σπύρο Φράγκου, επιχειρηματία και έχουν δύο παιδιά.

Από το 2003 έως και σήμερα δραστηριοποιείται στον τουριστικό τομέα σαν υπεύθυνη διαχείρισης τουριστικών καταλυμάτων στο νησί της Ρόδου.

Για την υποψηφιότητά της με την παράταξη «Ρόδος Αξιών» δηλώνει τα εξής:

«Μεγάλωσα σε ένα σπίτι όπου βίωσα τι σημαίνει να αντιμετωπίζει κάποιος κινητικά προβλήματα μιας και ο πατέρας μου ανήκει σε αυτή την κατηγορία. Πολύ γρήγορα διαπίστωσα πόσο αφιλόξενη είναι η πόλη μας σε ανθρώπους σαν τον πατέρα μου που θέλουν να κυκλοφορήσουν σε αυτή.

Μέσα από τη συνεργασία μου με τον Δημήτρη Κρητικό, για την υλοποίηση των προσωπικών του οραμάτων για το Δήμο μας, επιθυμώ και εγώ με τη σειρά μου , μία Ρόδο φιλική στον πολίτη, με χώρους στάθμευσης, πεζοδρόμια και πεζόδρομους όπου θα κινούνται ανεμπόδιστα όλοι : πεζοί, ποδηλάτες αλλά και ΑΜΕΑ. Μία Ρόδο καθαρή που θα αξιοποιεί όλες τις δυνατότητες για τη βελτίωση της ζωής των κατοίκων της και των επισκεπτών της».