Εκπλήξεις έκρυβε η σημερινή Επίκαιρη Ερώτηση της Βουλευτού Β’ Πειραιώς του ΜέΡΑ25, Φωτεινής Μπακαδήμα προς την Υφυπουργό Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων, Δόμνας Μιχαηλίδου με θέμα: «Κρίση στα προνοιακά ιδρύματα στη νήσο της Ρόδου».

Μετά τις αποκαλύψεις του sky για μια σειρά σοβαρών ζητημάτων που αφορούσαν το Κέντρο, η Δόμνα Μιχαηλίδου, δήλωσε ότι ήδη ζήτησε την παραίτηση του κ. Παύλου Μπακίρη, γιατί εκτός από Πρόεδρος των Προνοιακών Ιδρυμάτων είχε διοριστεί και ως γιατρός εργασίας στο δήμο Ρόδου, κάτι που απαγορεύεται σύμφωνα με τον Ν 4622/2019 άρθρο 70, για το επιτελικό κράτος.

Ακόμη ως γιατρός έχει συνάψει και συμβάσεις ως υπεύθυνος covid-19 με διάφορες ξενοδοχειακές μονάδες και το Πανεπιστήμιο Αιγαίου.

Σε ανακοίνωση που εξέδωσε η Συντονιστική Επιτροπή του ΜέΡΑ25 στα Δωδεκάνησα σημειώνει τον ουσιαστικό ρόλο των τοπικών ΜΜΕ, στην αποκάλυψη πτυχών των γεγονότων, αναφέροντας χαρακτηριστικά ότι «Ευτυχώς, η λίστα Πέτσα δεν κατόρθωσε να αποσιωπήσει όλα τα ΜΜΕ και η αποκάλυψη του θανάτου της 27χρονης οδήγησε στην αποκάλυψη των λανθασμένων χειρισμών ως προς τη λειτουργία των δομών στο νησί, το όργιο πολυθεσίας, αλλά και την αμέλεια της Υφυπουργού να ασχοληθεί με το ζήτημα, παρά το φάκελο με τις αποκαλύψεις που της είχε παραδώσει, ήδη από το Μάιο, μαζί με την παραίτησή του λόγω της κακοδιαχείρισης, ο πρώην, πλέον, Ά Αντιπρόεδρος Προνοιακών Ιδρυμάτων Ρόδου, κ Αντώνης Αρφαράς, ομοίως στέλεχος της ΝΔ.

Ίσως, αν η κα Μιχαηλίδου τον είχε ανοίξει, η 27χρονη να ήταν ακόμα μαζί μας. Για τους υπολοίπους, όμως, συνανθρώπους μας που φιλοξενούνται σε ιδρύματα και δεν μπορούν να ακουστούν, το ΜέΡΑ25 είναι η φωνή τους στη Βουλή.»

ΔΙΑΒΑΣΤΕ AKOMH:   Εξηγήσεις Τριάντου στον sky για τους λόγους της παραίτησής του

Οι αποκαλύψεις του sky

Στο παρακάτω βίντεο θα δείτε και θα ακούσετε όσα είπε η βουλευτής του ΜέΡΑ25 κα Φωτεινή Μπακαδήμα, αναφερόμενη στον sky και στις αποκαλύψεις του Αντώνη Αρφαρά (11:26 στο video)

 2,074 total views,  4 views today