Νέος Πρόεδρος των εργαζομένων της καθαριότητας εξελέγη …πριν από ένα μήνα!!

129

Μετά από σχεδόν ένα μήνα αποφάσισαν να ενημερώσουν οιι αρμόδιοι του Εργατικού Κέντρου της Ρόδου για αλλαγές στο διοικητικό συμβούλιο του Σωματείου  εργαζομένων στην Καθαριότητα του Δήμου της Ρόδου.

Διαβάστε την ανακοίνωση

Στη Ρόδο στις 13/10/23 ημέρα Παρασκευή και ώρα 11:30π.μ στα γραφεία του Δ.Σ του Σωματείου στην οδό Νέα Αγορά ,συνήλθε σε συνεδρίαση μετά την εκλογή του το νέο Διοικητικό Συμβούλιο του παραπάνω Σωματείου, με μοναδικό θέμα ημερήσιας διάταξης :

  • Ανασυγκρότηση Δ.Σ

Μετά την παραίτηση  του Προέδρου του Δ.Σ Ντελλάκη Ιωάννη κλήθηκε το πρώτο μέλος όπως προκύπτει από το πρακτικό του Δ.Σ  ο Γαλιάτσος Ελευθέριος για να γίνει ανασυγκρότηση του Δ.Σ , όπου εξελέγη και Πρόεδρος .

Ο Γαλιάτσος Ελευθέριος κατά το παρελθον έχει εκλεγεί δύο φορές  ως Αντιπρόεδρος του Σωματείου ,επιτέλεσε μία φορά  Γενικός Γραμματέας αυτού  , υπήρξε δύο φορές εκλεγμένο μέλος του Σωματείου του για εκπροσώπηση στο Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο Ρόδου , καθώς επίσης  έχει εκλεγεί και δύο φορές ως μέλος  στο Διοικητικό Συμβούλιο  της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Προσωπικού Οργανισμών  Τοπικής Αυτοδιοίκησης .  ( Π.Ο.Π – Ο.Τ.Α)

Στις πρώτες του δηλώσεις ο νέος Πρόεδρος των εργαζομένων της καθαριότητας κ.Γαλιάτσος Ελευθέριος ευχαρίστησε τον κ. Ντελλάκη Ιωάννη λέγοντας τα εξής :

Ο Γιάννης Ντελλάκης καθόλη την θητεία του ως Πρόεδρος του Σωματείου μας , προασπίστηκε με τον καλύτερο τρόπο σύμφωνα με τον Δημοσιοϋπαλληλικό κώδικα τα δίκαια και δημοκρατικά δικαιώματα μας και σε αρκετές φορές παρόλες τις δυσκολίες που αντιμετώπισε πουθενά δεν λύγισε , δεν υπέκυψε .

 Πιστός στις αρχές και τις αξίες της ηθικής αγωνιζόταν πάντα με μοναδικό γνώμονα το συμφέρων των εργαζομένων μελών του Σωματείου μας και έφερνε πάντα το αποτέλεσμα που χρειαζόμασταν ιδιαίτερα  στα δύσκολα.

Εκ μέρους του νέου μας  Δ.Σ καθώς και εμένα προσωπικά θα ήθελα να τον ευχαριστήσω και να εκφράσω τα πιο θερμά μας συγχαρητήρια για όλα όσα πέτυχε  !!!

                                           ΓΙΑ  ΤΗΝ ΔΙΟΙΚΗΣΗ

  Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                                         Ο  ΓΕΝ .ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

ΓΑΛΙΑΤΣΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΣ                                           ΜΠΙΛΙΟΥΡΑΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ