Οι έξυπνες κινήσεις Χατζηνικήτα συσπείρωσαν τους πάραγοντες στον Ιάλυσο. ¨Κέρδισε την παρτίδα¨ …….

3455

Με τον καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα για την ομάδα του Ιάλυσου ολοκληρώθηκε η έκτακτη Γενική Συνέλευση του τοξοβόλου που πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα του Οικονομίδειου γηπέδου. Ο Ιάλυσος εμφανίζεται ποιο ισχυρός από ποτέ με τον Μιχάλη Χατζηνικήτα να αποφασίζει την παραμονή του στον σύλλογο. Και όπως ήταν λογικό παρέμεινε και ο επί σειρά ετών στενός του συνεργάτης Θανάσης Χατζηστρατής.

Στην συνέλευση τέθηκαν επι τάπητος αρκετά θέματα αλλά το κυριότερο ήταν το πως θα πορευτεί η ομάδα με ποια φιλοσοφία στη νέα ποδοσφαιρική περίοδο. Ακόμα να βρεθεί τρόπος ώστε τις επόμενες ημέρες να γίνει ταμείο που να μπορεί να έιναι μια βάση για τις όποιες κινήσεις γίνουν για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα. Το σίγουρο είναι ότι τα μέλη της νέας διοίκησης που θα απαρτίζουν το διοικητικό συμβούλιο έδειξαν ότι έχουν την διάθεση να προχωρήσουν και να βάλουν τις γερές βάσεις για μια σταθερή και χωρίς προβλήματα παρουσία του Ιάλυσου στην Γ εθνική κατηγορία.

Αυτό που βγαίνει συμπερασματικά είναι ότι πήραν υποσχέσεις τουλάχιστον σε προφορικό επίπεδο από τους παριστάμενους ότι θα βοηθήσουν ο καθένας όπως μπορεί οικονομικά από την αγορά διαρκείας μέχρι την εξεύρεση χορηγών.

Ονομάτα που φαίνονται να μπαίνουν στην διοίκηση είναι φυσικά του νυν προέδρου κ. Χατζηνικήτα , του κ. Χατζηστρατή που η επιστροφή του είναι καταλυτική, του πρώην προέδρου κ. Αλέκου Μαυρή, του κ Μέου Καμπουράκη, του κ. Λευτέρη Καρπαθάκη , ενώ η νέα διοίκηση θα έχει ακόμα μέσα τους κ. Αναστασάκη Σταύρο, Κορωναίο Γιώργο, Θανάση Αμπελιώτη και τον κ. Διακανθό χωρίς αυτό να σημαίνει ότι οι πόρτες του σωματείου δεν είναι ανοικτές για οποιονδήποτε άλλον ενδιαφερθεί να προσφέρει τις υπηρεσίες του στον Ιάλυσο. Τα παραπάνω είναι μερικά απόν τα ονόματα που δείχνουν να είναι ποιο κοντά στο νέο διευρυμένο διοικητικό σχήμα.

Όσον αφορά την κίνηση Χατζηνικήτα των προηγουμένων ημερών θα την χαρακτηρίζαμε μια δυνατή μπλόφα στο τραπέζι η οποία του έδωσε τη νίκη με την έννοια οτι μπόρεσε και συσπείρωσε τους παράγοντες γύρω του με την προς στιγμήν απόφασή του να δείξει ότι υπήρχε κίνδυνος της αποχώρησης από τον σύλλογο. Με nλίγα λόγια στην καθομιλουμένη έπαιξε και κέρδισε ασχετα αν ρίσκαρε. Ο καλός ο παίκτης ξέρει ανα πάσα στιγμή να κρατά τα χαρτια του κλειστά και να τα ανοίγει την κατάλληλη στιγμή.