Ο Βασίλης Υψηλάντης με τον Μανώλη Κεφαλογιάννη στις επαφές στη Ρόδο

167

Με τον  Ευρωβουλευτή της Νέας Δημοκρατίας  Μανώλη  Κεφαλογιάννη, που επισκέπτεται την Ρόδο σε ένδειξη συμπαράστασης για την καταστροφική φωτιά,   συναντήθηκε ο  Κοσμήτορας της Βουλής και βουλευτής Δωδεκανήσου  Βασίλης Α.  Υψηλάντης και τον οποίο συνόδευσε σε διάφορες επαφές που είχε στη Ρόδο.

Στα γραφεία της Ένωσης Ξενοδόχων Ρόδου δέχθηκαν εισηγήσεις από τον Πρόεδρο της ΕΞΡ Μανώλη Μαρκόπουλο καθώς επίσης από τον Αντιπρόεδρο του ΕΒΕΔ  Γιώργο Αντώνογλου και τον Πρόεδρο του Εργατικού Κέντρου Παναγιώτη Εγγλέζο. Παρόντες επίσης ήταν   ο  αντιπρόεδρος της ΝΟΔΕ της ΝΔ Τσαμπίκος Καραγιάννης και ο πρόεδρος της ΔΗΜΤΟ. Ρόδου της ΝΔ  Ιατρός  Αντώνης  Αρφαράς.

Ο Μανώλης Κεφαλογιάννης επεσήμανε τον διεθνή θετικό αντίκτυπο της εθελοντικής προσφοράς των Ροδιτών ενώ και οι δύο  τόνισαν  ότι η Ρόδος έχει  συμμάχους  στα κέντρα των αποφάσεων με πρώτο  τον ίδιο τον πρωθυπουργό προκειμένου να ανακάμψει.

Στη συνέχεια στο Δημαρχιακό Μέγαρο, παρουσία των αντιδημάρχων Ν. Φλοσκάκη, Τ.Σπανό και Κ Ταρασλιά, υπήρξε συνάντηση εργασίας με εθελοντικές ομάδες, οι οποίες βρέθηκαν στην πρώτη γραμμή για όλο το διάστημα των πυρκαγιών, όπου τέθηκαν τα ζητήματα που τους αφορούν για την καλύτερη οργάνωση και λειτουργίας τους

Τέλος  έγιναν δεκτοί από   τον Δήμαρχο  Αντώνη Β.  Καμπουράκη ο οποίος  τους ενημέρωσε για τις ενέργειες του Δήμου Ρόδου στα  θέματα πολιτικής προστασίας του νησιού πριν και μετά την μεγάλη φωτιά.