Ο υποψήφιος περιφερειάρχης Νοτίου Αιγαίου Μανώλης Γλυνός καλωσόρισε στην «Συμμαχία Νοτίου Αιγαίου» τον Ηλία Μάινα από την Σαντορίνη.

Ο υποψήφιος είναι απόφοιτος της Σχολής Ηλεκτρολόγων της ΔΕΗ, πτυχιούχος της Σχολής Προπονητών Ποδοσφαίρου και της Σχολής Διαιτητών Ποδοσφαίρου ενώ υπήρξε ποδοσφαιριστής του «Πανθηραϊκού Α.Ο.{ και του «Α.Ο. Θύελλα» του Καμαρίου Σαντορίνης.

Αναφερόμενος στην υποψηφιότητα του κ. Μάινα ο Μανώλης Γλυνός δήλωσε ότι «Η εμπειρία του, οι γνώσεις του, η εντιμότητά του, η εργατικότητά του, οι αρχές του, είναι τα εχέγγυα εκείνα που θα μας φέρουν πιο κοντά στον στόχο μας, να αναλάβουμε την ευθύνη, να βγάλουμε την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου από την Χειμερία Νάρκη. Εχοντας στο επίκεντρο τον άνθρωπο, επιλέγουμε εκπροσώπους που δεν φοβούνται να συνεργαστούν για να λύσουν προβλήματα και που έχουν αποδείξει στην πορεία τους, την προσήλωσή τους στο κοινό καλό και όχι στα ίδια συμφέροντα. Ήρθε η ώρα για την αλλαγή πορείας στα νησιά του Νοτίου Αιγαίου. Ήρθε η ώρα για νέο ύφος και νέο ήθος διοίκησης στην Περιφέρεια».

 180 total views,  2 views today