Ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκος Μητσοτάκης χαιρετάει πολίτες στα κεντρικά γραφεία του κόμματος, μετά τα πρώτα αποτελέσματα των εκλογών, την Κυριακή 26 Μαΐου 2019. Πραγματοποιήθηκε σήμερα σε όλη την χώρα η ψηφοφορία για την ανάδειξη Ευρωβουλευτών, Περιφερειακών και Δημοτικών αντιπροσώπων. ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΟΛΕΣΙΔΗΣ

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του sky, στη Ρόδο θα βρίσκεται εκτός απροόπτου το ερχόμενο Σάββατο ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

Ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας πιθανότατα θα συνοδεύεται από τον Λευτέρη Αυγενάκη και ο λόγος της επίσκεψης του έχει να κάνει με την ένταξη και την «εδραίωση» στην πολιτική ζωή της Δωδεκανήσου της νέας εκλεκτής του Τώνιας Μοροπούλου.

Λόγω της ιδιαίτερης σημασίας που δίνει στην υποψηφιότητα της, ο κ. Μητσοτάκης θα έρθει για να συνομιλήσει με κομματικά στελέχη αλλά και για να δει σχέδια που αφορούν την Μεσαιωνική πόλη της Ρόδου. Ακόμη λέγεται πως θα πάει και στο Καστελλόριζο απ’ όπου θα κάνει την έναρξη του προεκλογικού αγώνα εν όψει των Βουλευτικών εκλογών της 7ης Ιουλίου.

 314 total views,  2 views today