Προκήρυξαν θέσεις την Πέμπτη που η προθεσμία λήγει τη Δευτέρα!!

749

Δυο προκηρύξεις, γραμμένες και ραμμένες στα μέτρα ημετέρων, για δυο έμμισθες θέσεις συμβούλων του Δημάρχου δόθηκαν στη δημοσιότητα!

Οι θέσεις αυτές των ειδικών συμβούλων αφορούν, η πρώτη πτυχιούχο Α.Ε.Ι./Τ.Ε.Ι., με ειδίκευση στη Δημόσια Διοίκηση ή στη Διοίκηση Επιχειρήσεων ή στις Πολιτικές Επιστήμες και η δεύτερη σε πτυχιούχο Α.Ε.Ι./Τ.Ε.Ι., με ειδίκευση στη Λογιστική ή/ και στην Οικονομική ή /και στη Λογιστική –Χρηματοοικονομική.

Ως εδώ θα μπορούσε να πει κανείς, «ούτε γάτα, ούτε ζημιά».

Αυτό που προκαλεί θλίψη και οργή για το θράσος αυτών που υποσχέθηκαν να μας φέρουν τη χαμένη «λάμψη» είναι πως οι ενδιαφερόμενοι που επικοινώνησαν με τους αρμόδιους στο Δήμο, για να πληροφορηθούν για τις προθεσμίες, έμαθαν έκπληκτοι πως αυτή εκπνέει σε πέντε ημέρες, έχοντας μπροστά τους 3 ημέρες αργιών!

Την ώρα, λοιπόν, που η συντριπτική πλειονότητα του λαού πειθαρχεί στα αυστηρά μέτρα πρόληψης και μένει στο σπίτι του, με το μέλλον να διαγράφεται μαύρο για τον τουρισμό και την πορεία του τόπου μας, δυστυχώς κάποιοι θεώρησαν πως θα μπορούσαν να βολέψουν τα δικά τους παιδιά με μια μεθόδευση, που στο ελάχιστο …βγάζει μάτια!