“Ο Δήμος Ρόδου και η παρούσα δημοτική αρχή θα συνεχίσει την σοβαρή και ουσιαστική στάση που επέλεξε από την πρώτη στιγμή, που ανέλαβε τη διοίκηση του νησιού μας στο προσφυγικό και μεταναστευτικό.Η κινητοποίηση εθελοντικών ομάδων σε συνδυασμό με την ουσιαστική και αθόρυβη παρουσία του Δήμου θα συνεχισθεί με σκοπό τη συνεχή βελτίωση των συνθηκών διαβίωσης.Και αυτό θα συνεχισθεί με την πολιτική που εμείς επιλέξαμε και μόνον”

Aυτό υπογραμμίζει σε γραπτή δήλωση του ο αντιδήμαρχος Μετανάστευσης Παιδείας, Προσχολικής Αγωγής,  Οικολογίας, Ισότητας κ. Στράτος Καρίκης με αφορμή το μεταναστευτικό και τα σχόλια που έχουν γίνει.

Ουσιαστικά ο κ. Καρίκης τονίζει πως η σημερινή δημοτική αρχή έχει συγκεκριμένη πολιτική για το πρόβλημα και αυτή θα συνεχίσει να εφαρμόζει.

 Αναλυτικά ο κ. Καρίκης δηλώνει τα ακόλουθα:

 Ο Δήμος Ρόδου και η παρούσα δημοτική αρχή θα συνεχίσει την σοβαρή και ουσιαστική στάση που επέλεξε από την πρώτη στιγμή, που ανέλαβε τη διοίκηση του νησιού μας στο προσφυγικό και μεταναστευτικό.

Η κινητοποίηση εθελοντικών ομάδων σε συνδυασμό με την ουσιαστική και αθόρυβη παρουσία του Δήμου θα συνεχισθεί με σκοπό τη συνεχή βελτίωση των συνθηκών διαβίωσης των ανθρώπων, που βρίσκονται στο κτίριο των πρώην σφαγείων, με όποια ιδιότητα και αν αυτοί χαρακτηρίζονται ως μετανάστες ή πρόσφυγες.

Και αυτό θα συνεχισθεί με την πολιτική που εμείς επιλέξαμε και μόνον.

Ως υπεύθυνοι για τη διοίκηση αυτού του τόπου.

Αποφασίζουμε και  λογοδοτούμε στο ροδιακό λαό και μόνο σ΄αυτόν.

Γιατί πέρα και πάνω από τη διαχείριση αυτού του θέματος, υπάρχει ένας τόπος που πρέπει να προστατευθεί και εμείς αυτό θα κάνουμε.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ AKOMH:   Με 40 θέματα συνεδριάζει η Οικονομική Επιτροπή

Στην παρούσα ευκαιρία θα ήθελα να ευχαριστήσω όλους τους εθελοντές και το σημαντικό μέρος των συμπολιτών μας, που καθημερινά συμμετέχουν ενεργά με πολλούς τρόπους στη λύση  προβλημάτων, που αφορούν αυτούς τους ανθρώπους.

Προσωπικά θα ήθελα να καλέσω τους ασκούντες κριτική, η οποία βέβαια στο καλόπιστο κομμάτι της είναι καλοδεχούμενη, να συμμετέχουν ενεργά με εθελοντικές δράσεις τους.

Καλά τα λόγια και οι τοποθετήσεις αλλά η πολιτική είναι πράξη.

 

 152 total views,  2 views today