«Ουδέποτε χτυπήσαμε πόρτα κομματικού φορέα προκειμένου να εξασφαλίσουμε ΧΡΙΣΜΑ. Ουδέποτε αφήσαμε κομματικό χώρο να “καπελώσει” το πρόγραμμά μας, τις ιδέες μας, τις κινήσεις μας. Ουδέποτε καλέσαμε οποιονδήποτε πολιτικό “πατερούλη” να μας θέσει υπό την σκέπη του και να σώσει την χαμένη παρτίδα».

Αυτό καθιστά σαφές με ανακοίνωση η “Συμμαχία Νοτίου Αιγαίου” για να δώσει απάντηση σε όσα κυκλοφόρησαν από την περιφερειακή αρχή, δια του γραφείου τύπου της, για τη στήριξη από συγκεκριμένο κόμμα.

Στην ανακοίνωση συγκεκριμένα αναφέρονται τα ακόλουθα:

Κάποιος να ενημερώσει την κυρία Παυλάκη και τα υπόλοιπα εξαπτέρυγα του κ.Χατζημάρκου πως σε αντίθεση με αυτούς, ουδέποτε χτυπήσαμε πόρτα κομματικού φορέα προκειμένου να εξασφαλίσουμε ΧΡΙΣΜΑ. Ουδέποτε αφήσαμε κομματικό χώρο να “καπελώσει” το πρόγραμμά μας, τις ιδέες μας, τις κινήσεις μας. Ουδέποτε καλέσαμε οποιονδήποτε πολιτικό “πατερούλη” να μας θέσει υπό την σκέπη του και να σώσει την χαμένη παρτίδα.

Προτείνουμε δε, να διαβάσουν το κείμενο στήριξης (και όχι χρίσματος) του ΣΥΡΙΖΑ , το οποίο μας τιμά καθώς αναγνωρίζει και σέβεται το ανεξάρτητο και ακομμάτιστο χαρακτήρα της παράταξής μας, που περιέχει στελέχη πρώτης γραμμής από ΟΛΑ τα κόμματα του δημοκρατικού τόξου.

Το στρατηγικό σας σφάλμα και το αυτογκόλ να καπελώσετε την ίδια την παράταξή σας και τον θεσμό της αυτοδιοίκησης με το χρίσμα συγκεκριμένου χώρου τον οποίο επίσης σεβόμαστε και που στελέχη του έχουν ενταχθεί στην παράταξή μας, βρείτε άλλον, πιο δόκιμο τρόπο, να το καλύψετε.

Αν δεν σας βγαίνουν τα κουκιά, εμείς δεν φταίμε.

 162 total views,  2 views today