Ερωτήματα για τη γέφυρα της Κρεμαστής με αφορμή τα προβλήματα από την πρόσφατη κακοκαιρία, έθεσε η υποψήφια περιφερειακή σύμβουλος με την παράταξη «Συμμαχία Νοτίου Αιγαίου» κ. Σοφία Παυλίδη και βρέθηκε κατηγορούμενη από το γραφείο τύπου της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου.

«Αντί για πειστικές απαντήσεις στα ερωτήματά μου, επέλεξαν να με στοχοποιήσουν προσωπικά και να απευθύνουν ύβρεις προς την παράταξή μαςΉταν τόσο προφανής η αδυναμία να δώσουν επαρκείς απαντήσεις, που επέλεξαν να περικόψουν  την φωτογραφία της ανάρτησής μου από το δημόσιο προφίλ ώστε να μην αποτυπώσουν το σύνολο του σχολίου μου.Ως γυναίκα, μητέρα και επιστήμονας θλίβομαι για το επίπεδο του δημόσιου διαλόγου που έχει επιλέξει το γραφείο τύπου της Περιφέρειας.Δεν αναμένω καμία απάντηση στα ερωτήματά μου, αφού προφανώς δεν υπάρχουν πειστικές απαντήσεις…», αναφέρει η κ. Παυλίδη.

Στην ανακοίνωση αναλυτικά αναφέρονται τα ακόλουθα:

Το Σάββατο 6 Απριλίου 2019 για μία ακόμα φορά γίναμε μάρτυρες  εικόνων ντροπής από την κλειστή οδική διάβαση δίπλα από τη γέφυρα Κρεμαστής, λόγω των έντονων καιρικών φαινομένων στην περιοχή μας . Ως πολίτης και  υποψήφια Περιφερειακή Σύμβουλος με την «Συμμαχία Νοτίου Αιγαίου» έθεσα δημόσια και επώνυμα απλά αλλά καίρια ερωτήματα. Συγκεκριμένα, αναρωτήθηκα:

Πώς είναι δυνατόν, κατά την διακοπή της κυκλοφορίας λόγω υπερχείλισης με νερά και λάσπη από τον Κρεμαστινό ποταμό, να μην έχει εκδοθεί προειδοποιητική ανακοίνωση προς τους πολίτες;

Πως είναι δυνατόν, αφού το γραφείο τύπου της Περιφέρειας παρουσιάζει συστηματικά  χορηγούμενα άρθρα συμβούλων της με προεκλογικό περιεχόμενο, στην περίπτωση της κακοκαιρίας να μην πράττει το ίδιο;

Πως είναι δυνατόν, σε ένα ζήτημα μέγιστης σημασίας για την προστασία και την οδική ασφάλεια των πολιτών να μην επιδεικνύεται η ίδια επικοινωνιακή τακτική;

ΔΙΑΒΑΣΤΕ AKOMH:   Δείτε την Κυριακή το crash τεστ Ρόδου και Καλαμάτας σε περιγραφή Γεωργούντζου

Πως είναι δυνατόν, να χρησιμοποιείται το εθνόσημο του γραφείου τύπου της Περιφέρειας για να δώσει κύρος σε προσωπικά άρθρα πολιτικού περιεχομένου και όχι σε ζητήματα υπηρεσιακού περιεχομένου;

Αντί για πειστικές απαντήσεις στα ερωτήματά μου, επέλεξαν να με στοχοποιήσουν προσωπικά και να απευθύνουν ύβρεις προς την παράταξή μας.

Ήταν τόσο προφανής η αδυναμία να δώσουν επαρκείς απαντήσεις, που επέλεξαν να περικόψουν  την φωτογραφία της ανάρτησής μου από το δημόσιο προφίλ ώστε να μην αποτυπώσουν το σύνολο του σχολίου μου.

Ως γυναίκα, μητέρα και επιστήμονας θλίβομαι για το επίπεδο του δημόσιου διαλόγου που έχει επιλέξει το γραφείο τύπου της Περιφέρειας.

Δεν αναμένω καμία απάντηση στα ερωτήματά μου, αφού προφανώς δεν υπάρχουν πειστικές απαντήσεις…

 

Με εκτίμηση

Σοφία Παυλίδη

 

 

 178 total views,  2 views today