Στη νίκη επί της Τσεχίας ήταν παρών ο Χατζηδιάκος

Σπουδαία νίκη σημείωσε η Εθνική Ελπίδων, η οποία επικράτησε εκτός έδρας με 2-1 της Τσεχίας. Το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα διατήρησε το αήττητο και βρίσκεται μια ανάσα από την τελική φάση του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος.

Βασικός στο παιχνίδι ήταν ο Παντελής Χατζηδιάκος από την Κρεμαστή ο οποίος αγωνίζεται στην ΑΖ Άλκμααρ της Ολλανδίας.

Η Εθνική άνοιξε το σκορ στο 44’ μετά από εξαιρετικό τέρμα του Λημνιού. Οι Τσέχοι στο 50’ με τον Τάκατς έφεραν το παιχνίδι στα ίσα, αλλά η «γαλανόλευκη» είχε άμεσα απάντηση. Έξι λεπτά αργότερα ο Τσιμίκας διαμόρφωσε το τελικό 2-1.

Η Εθνική προπορεύεται στον όμιλο έχοντας 22 βαθμούς και ακολουθεί η Κροατία με 19 βαθμούς. Οι δύο ομάδες διασταυρώνουν τα ξίφη τους στις 12 Οκτωβρίου κι αν η Ελλάδα δεν χάσει τότε θα εξασφαλίσει την πρόκριση. Να θυμίσουμε ότι η πρώτη αναμέτρηση είχε έρθει ισόπαλη 1-1.

Τσεχία: Στάνιεκ, Ματέιου, Κούλιανεκ (67΄ Κβετ), Χάσεκ (67΄ Τρούμπακ), Πούλκραμπ, Τάκακς, Χέλεσικ, Κραλ, Μάτουσεκ, Λίστσκα, Λάντρα (79΄ Ζάλικ).

ΕΛΛΑΔΑ: Κότσαρης, Σάλιακας, Τσιμίκας, Πασαλίδης, Νικολάου, Καραχάλιος, Βέργος (64′ Κοτσόπουλος), Λάμπρου (74΄ Μανθάτης), Ανδρούτσος, Χατζηδιάκος, Λημνιός (87′ Κυριακόπουλος)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *