Connect with us

BREAKING NEWS

Όλα τα τελευταία γεγονότα – Τι γίνεται τώρα | Live video με τις εξελίξεις

Published

on

Όλα τα τελευταία γεγονότα – Τι γίνεται τώρα | Live video με τις εξελίξεις

Η σύγκρουση στη Μέση Ανατολή, μία εβδομάδα μετά την έναρξη του πολέμου ΗΠΑ-Ισραήλ εναντίον του Ιράν, κλιμακώνεται περαιτέρω, με νέα κύματα επιθέσεων, απειλές και γεωπολιτικές προειδοποιήσεις να εντείνουν την ένταση στην περιοχή.

Ισραηλινές αεροπορικές επιδρομές στο Ιράν, αλλά και σκληρά μηνύματα από την Ουάσιγκτον και την Τεχεράνη συνθέτουν ένα ιδιαίτερα ρευστό σκηνικό, την ώρα που οι διεθνείς δυνάμεις παρακολουθούν στενά τις εξελίξεις.

Ζωντανές εικόνες από το Βόρειο και Νότιο Ισραήλ, από την Βηρυτό, την Χάιφα, το Τέλ Αβίβ, το Ισφαχάμ του Ιράν

Παράλληλα, αυξημένη επιφυλακή καταγράφεται στην Κύπρο και τις βρετανικές βάσεις να βρίσκονται σε κατάσταση ετοιμότητας, ενώ χθες έφτασαν και τα ελικόπτερα Wildcat.

Όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό

12:43 – Ισχυρές εκρήξεις στο Ιράν, σύννεφα καπνού πάνω από την Τεχεράνη

Ισχυρές εκρήξεις σημειώνονται το πρωί στο Ιράν, σύμφωνα με ιρανικά κρατικά μέσα ενημέρωσης.

Εικόνες που κυκλοφορούν δείχνουν μεγάλες στήλες καπνού να υψώνονται πάνω από την Τεχεράνη, την ώρα που οι συγκρούσεις στην περιοχή συνεχίζονται.

 

12:41 – Ο Ισραηλινοί χτύπησαν στρατιωτικές εγκαταστάσεις της Χεζμπολάχ στον Λίβανο

Ο ισραηλινός στρατός ανέφερε ότι συνεχίζει να πλήττει τις δυνάμεις της Χεζμπολάχ στον Λίβανο.

Σε ανάρτησή του στο Telegram, ανακοίνωσε ότι τη νύχτα ολοκληρώθηκε «ένα επιπλέον κύμα επιθέσεων» που στόχευσε αποθήκες όπλων και άλλες στρατιωτικές εγκαταστάσεις στο νότιο Λίβανο και στην κοιλάδα Μπεκάα. Σύμφωνα με την ίδια ανακοίνωση, επλήγησαν επίσης διοικητές της επίλεκτης μονάδας  κομάντο «Radwan» της Χεζμπολάχ, καθώς και δύο κέντρα διοίκησης της μονάδας στον νότιο Λίβανο.

12:40 – Κατεστραμμένα κτίρια και ερείπια στα νότια προάστια της Βηρυτού

Φωτογραφίες που έρχονται από τα νότια προάστια της Βηρυτού δείχνουν κατεστραμμένα κτίρια και μεγάλους σωρούς από ερείπια, μετά από ισραηλινά πλήγματα στην περιοχή.

Σε ανάρτησή τους στην πλατφόρμα X χθες, οι Ισραηλινές Αμυντικές Δυνάμεις (IDF) ανέφεραν ότι η ισραηλινή Πολεμική Αεροπορία έπληξε «στόχους τρομοκρατίας» στην περιοχή Νταχίγιε (Dahiyeh), μεταξύ των οποίων κέντρα διοίκησης της Χεζμπολάχ και των Φρουρών της Επανάστασης του Ιράν (IRGC).

12:34 – Ακρωτήρι: Παρατείνεται η εκκένωση για βρετανικές οικογένειες

Την απόφαση να επεκτείνουν την υποχρεωτική εκκένωση για τις βρετανικές οικογένειες που διαμένουν στην περιοχή έλαβαν οι αρμόδιες αρχές των Βρετανικών Βάσεων.

Η εκκένωση παρατείνεται μέχρι την ερχόμενη Παρασκευή, στο πλαίσιο των μέτρων ασφάλειας που βρίσκονται σε ισχύ.

12:25 – Ο εναέριος χώρος στο Μπαχρέιν και το Ιράκ παραμένει κλειστός

Το διεθνές αεροδρόμιο του Μπαχρέιν ανακοίνωσε ότι θα παραμείνει προσωρινά κλειστό, λόγω της αναστολής λειτουργίας του εναέριου χώρου της χώρας.

Την ίδια ώρα, οι ιρακινές αρχές γνωστοποίησαν ότι παρατείνεται το κλείσιμο του εναέριου χώρου του Ιράκ έως το μεσημέρι  της Τρίτης, το οποίο χαρακτήρισε «προσωρινό προληπτικό μέτρο».

11:47 – Ηνωμένο Βασίλειο: Το HMS Dragon αναχωρεί για Κύπρο εντός των επόμενων ημερών 

Το πολεμικό πλοίο HMS Dragon αναμένεται να αναχωρήσει για την Κύπρο μέσα στις επόμενες ημέρες, σύμφωνα με τον αρχηγό του βρετανικού επιτελείου άμυνας Ρίτσαρντ Νάιτον, την ώρα που το Ηνωμένο Βασίλειο ενισχύει τη στρατιωτική του παρουσία στην περιοχή λόγω της κλιμάκωσης της έντασης στη Μέση Ανατολή.

Ο Νάιτον απέφυγε να δώσει συγκεκριμένη ημερομηνία αναχώρησης του πλοίου, επισημαίνοντας ωστόσο ότι η αποστολή θα πραγματοποιηθεί «μέσα στις επόμενες λίγες ημέρες».

11:27 – IDF: Εντοπίστηκε νέα εκτόξευση πυραύλων από το Ιράν μετά από πεντάωρη παύση

Οι Ισραηλινές Ένοπλες Δυνάμεις (IDF) ανακοίνωσαν ότι εντόπισαν νέα εκτόξευση βαλλιστικών πυραύλων από το Ιράν, έπειτα από παύση περίπου πέντε ωρών στις επιθέσεις.

Σύμφωνα με την ενημέρωση του ισραηλινού στρατού, σειρήνες αεροπορικής επιδρομής αναμένεται να ηχήσουν τα επόμενα λεπτά σε περιοχές του κεντρικού Ισραήλ, καθώς ενεργοποιούνται τα συστήματα αεράμυνας για την αναχαίτιση της απειλής.

11:21 – Αμερικανικά βομβαρδιστικά αναμένεται να απογειωθούν από το Ηνωμένο Βασίλειο εντός ημερών

Ο αρχηγός του βρετανικού επιτελείου άμυνας, Ρίτσαρντ Νάιτον, ανέφερε ότι η αποστολή των αμερικανικών βομβαρδιστικών που έφθασαν στη βάση RAF Fairford κατά τη διάρκεια της νύχτας αναμένεται να πραγματοποιηθεί «τις επόμενες λίγες ημέρες».

Ένα μεγάλο αμερικανικό βομβαρδιστικό B-1 Lancer, γνωστό ως «The Bone», το οποίο μπορεί να μεταφέρει έως και 24 πυραύλους cruise, προσγειώθηκε στο Ηνωμένο Βασίλειο την Παρασκευή.

11:18 – Το Μπαχρέιν ανακοίνωσε ότι αναχαίτισε 86 πυραύλους και 148 drones από την έναρξη των επιθέσεων

Ο στρατός του Μπαχρέιν ανακοίνωσε ότι τα συστήματα αεράμυνας της χώρας έχουν αναχαιτίσει και καταστρέψει 86 πυραύλους και 148 μη επανδρωμένα αεροσκάφη από την έναρξη των επιθέσεων.

Σε ανακοίνωση της Γενικής Διοίκησης των Ενόπλων Δυνάμεων, οι επιθέσεις χαρακτηρίζονται «ύπουλη επιθετική ενέργεια» κατά της χώρας.

11:04 – Το αεροδρόμιο του Ντουμπάι επανεκκινεί μερικώς τη λειτουργία του

Το Διεθνές Αεροδρόμιο του Ντουμπάι ανακοίνωσε ότι έχει επανεκκινήσει μερικώς τη λειτουργία του, με ορισμένες πτήσεις να πραγματοποιούνται τόσο από το Διεθνές Αεροδρόμιο του Ντουμπάι όσο και από  το Διεθνές Αεροδρόμιο Αλ Μακτούμ.

Η εξέλιξη αυτή έρχεται μετά την προσωρινή αναστολή των πτήσεων που είχε επιβληθεί νωρίτερα σήμερα.

10:42 – Οι ελληνικές φρεγάτες «Κίμων» και «Ψαρά» συνεχίζουν τις περιπολίες ανοικτά της Κύπρου

Συνεχίζουν τις περιπολίες τους στη θαλάσσια περιοχή της Κύπρου, οι ελληνικές φρεγάτες «Κίμων» και «Ψαρά», οι οποίες ανεφοδιάζονται από το λιμάνι Λεμεσού.

Το ελληνικό Πολεμικό Ναυτικό δημοσίευσε την Παρασκευή στην πλατφόρμα Χ βίντεο με τον απόπλου του «Κίμωνα» από το λιμάνι Λεμεσού για περιπολία, μετά τον ανεφοδιασμό του.

10:35 – Το Ιράν εξαπέλυσε επίθεση με πυραύλους και drones σε Κατάρ και Μπαχρέιν

Σειρήνες ήχησαν στο Μπαχρέιν, ενώ στα κινητά των κατοίκων στη Ντόχα του Κατάρ εστάλη προειδοποίηση ασφαλείας, με τις αρχές να καλούν τους πολίτες να παραμείνουν σε εσωτερικούς χώρους και μακριά από παράθυρα και εκτεθειμένες περιοχές.

Το υπουργείο Άμυνας του Κατάρ ανακοίνωσε αργότερα ότι βαλλιστικός πύραυλος που εκτοξεύθηκε από το Ιράν αναχαιτίστηκε, ενώ οι αρχές ανέφεραν ότι η απειλή εξουδετερώθηκε και η κατάσταση επέστρεψε στην κανονικότητα. Την ίδια ώρα, ιρανικά κρατικά μέσα ενημέρωσης μετέδωσαν ότι εξαπολύθηκε συνδυασμένη επίθεση με πυραύλους και drones προς το Κατάρ και το Μπαχρέιν.

10:31 – Νέο κύμα ισραηλινών επιθέσεων σε Τεχεράνη και Ισφαχάν

Ο ισραηλινός στρατός ανακοίνωσε ότι εξαπέλυσε νέο κύμα εκτεταμένων αεροπορικών επιδρομών, στοχεύοντας υποδομές του ιρανικού καθεστώτος στην Τεχεράνη και την Ισφαχάν.

10:29 – Οι ΗΠΑ αναπτύσσουν τρίτο αεροπλανοφόρο στη Μέση Ανατολή

Οι Ηνωμένες Πολιτείες αναμένεται να αναπτύξουν ένα τρίτο αεροπλανοφόρο στη Μέση Ανατολή, σύμφωνα με δημοσίευμα του Fox News.

Το USS George H.W. Bush ολοκλήρωσε την προ-αναπτυξιακή του εκπαίδευση την Πέμπτη, σύμφωνα με το Πολεμικό Ναυτικό των ΗΠΑ.

10:20 – Η Emirates ανακοινώνει ότι θα αποκαταστήσει τις πτήσεις της προς και από το Ντουμπάι

Η αεροπορική εταιρία Emirates ανακοίνωσε ότι θα αποκαταστήσει τις πτήσεις της από και προς το αεροδρόμιο του Ντουμπάι.

Νωρίτερα η εταιρία είχε ανακοινώσει αναστολή των πτήσεών της από το Ντουμπάι μέχρι νεωτέρας.

09:56 – Λίβανος: Ο απολογισμός από τα ισραηλινά πλήγματα χθες βράδυ αυξήθηκε σε 16 νεκρούς

Ο απολογισμός από τα ισραηλινά πλήγματα χθες βράδυ στην περιοχή της Μπααλμπέκ, στον ανατολικό Λίβανο, ανήλθε σε 16 νεκρούς, όπως ανακοίνωσε σήμερα το λιβανικό υπουργείο Υγείας.

Άλλοι 35 άνθρωποι τραυματίστηκαν, σύμφωνα με την ίδια πηγή, που είχε χθες δώσει αρχικό απολογισμό εννέα νεκρών.

09:38 – Πεζεσκιάν: Δεν παραδινόμαστε, δεν θα επιτεθούμε σε γειτονικές χώρες εκτός αν το κάνουν πρώτες

Ο πρόεδρος του Ιράν Μασούντ Πεζεσκιάν δήλωσε ότι η χώρα «θα σταθεί μέχρι το τέλος» και δεν πρόκειται να υπάρξει παράδοση, καλώντας τους Ιρανούς να αφήσουν στην άκρη τις εσωτερικές διαφωνίες και να ενωθούν για την υπεράσπιση της χώρας.

Παράλληλα, το προσωρινό συμβούλιο διακυβέρνησης της χώρας ενέκρινε την αναστολή επιθέσεων κατά γειτονικών χωρών, εκτός κι αν υπάρξει επίθεση προς το Ιράν από αυτές τις χώρες. «Ζητώ συγγνώμη από τις γειτονικές χώρες», δήλωσε ο Πεζεσκιάν.

Η δήλωσή του μεταδόθηκε μετά από επανειλημμένες επιθέσεις που σημειώθηκαν το πρωί του Σαββάτου στο Μπαχρέιν, στη Σαουδική Αραβία και στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα.

09:36 – Επιχείρηση αναχαίτισης πάνω από το αεροδρόμιο του Ντουμπάι σήμερα το πρωί

Επιχείρηση αναχαίτισης έλαβε χώρα σήμερα το πρωί πάνω από το αεροδρόμιο του Ντουμπάι, στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, σύμφωνα με αυτόπτη μάρτυρα που περιέγραψε στο Γαλλικό Πρακτορείο μια ισχυρή έκρηξη από την οποία υψώθηκε σύννεφο καπνού στον ουρανό, με το υπουργείο Άμυνας των Εμιράτων να δηλώνει ότι αντιμετωπίζει επίθεση από το Ιράν. Ο ιστότοπος παρακολούθησης πτήσεων Flightradar24 έδειξε αεροσκάφη να κάνουν κύκλους πάνω από το αεροδρόμιο

Η κυβέρνηση του Ντουμπάι επιβεβαίωσε μέσω Χ «μικρό περισταστικό που είχε ως αποτέλεσμα την πτώση θραυσμάτων ύστερα από αναχαίτιση», από το οποίο δεν προκλήθηκαν τραυματισμοί, και διέψευσε «αναφορές που κυκλοφορούν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης σχετικά με περιστατικά στο διεθνές αεροδρόμιο του Ντουμπάι».

09:30 – Η Emirates αναστέλλει όλες τις πτήσεις προς και από το Ντουμπάι

Η Emirates ανακοίνωσε το Σάββατο ότι όλες οι πτήσεις προς και από το Ντουμπάι έχουν ανασταλεί μέχρι νεωτέρας, σύμφωνα με ανάρτηση του εθνικού αερομεταφορέα των ΗΑΕ στο X.

Η Emirates εκτελεί περιορισμένες πτήσεις από το Ντουμπάι και το Άμπου Ντάμπι μέσω ασφαλών αεροπορικών διαδρόμων.

09:25 – Ο Τραμπ «εξέφρασε ιδιωτικά σοβαρό ενδιαφέρον» για την ανάπτυξη χερσαίων στρατευμάτων των ΗΠΑ στο Ιράν

Ο Ντόναλντ Τραμπ έχει εκφράσει κατ’ ιδίαν σοβαρό ενδιαφέρον για την ανάπτυξη αμερικανικών στρατευμάτων επί του εδάφους εντός του Ιράν, σύμφωνα με πηγές που δήλωσαν στον αμερικανικό συνεργάτη του Sky, NBC News.

Ο αμερικανός πρόεδρος συζήτησε την πιθανότητα με βοηθούς και Ρεπουμπλικάνους αξιωματούχους έξω από τον Λευκό Οίκο, ενώ παράλληλα εξέφρασε το όραμά του για ένα Ιράν μετά τον πόλεμο.

09:15 – Εκκενώθηκε το αεροδρόμιο του Άμπου Ντάμπι

Ένας μάρτυρας δήλωσε στο πρακτορείο ειδήσεων Reuters ότι ακούστηκαν αρκετοί δυνατοί κρότοι στην πρωτεύουσα Άμπου Ντάμπι.

Πηγή του Sky News ανέφερε ότι το Διεθνές Αεροδρόμιο Ζαγέντ της πόλης εκκενώθηκε, με τους επιβάτες να βρίσκουν καταφύγιο στο υπόγειο, για να επστρέψουν λίγο αργότερα στον τερματικό σταθμό.

09:01 – Ισχυρές εκρήξεις συνταράσσουν την Τεχεράνη, μεταδίδει η κρατική τηλεόραση

Ισχυρές εκρήξεις συντάραξαν σήμερα την ιρανική πρωτεύουσα, όπως μετέδωσε η κρατική τηλεόραση.

Εκρήξεις ακούστηκαν σε διάφορες συνοικίες της Τεχεράνης, σύμφωνα με την κρατική τηλεόραση, χωρίς να διευκρινίζονται οι περιοχές που επλήγησαν.

08:49 – Το Ισραήλ δηλώνει ότι περισσότερα από 80 μαχητικά αεροσκάφη έπληξαν την Τεχεράνη και το κέντρο του Ιράν

Ο ισραηλινός στρατός ανακοίνωσε ότι περισσότερα από 80 μαχητικά αεροσκάφη εξαπέλυσαν σήμερα κύμα πληγμάτων κατά ιρανικών στρατιωτικών θέσεων, εκτοξευτές πυραύλων και άλλων στόχων στην Τεχεράνη και στο κέντρο του Ιράν. «Περισσότερα από 80 μαχητικά αεροσκάφη της ισραηλινής Πολεμικής Αεροπορίας…εξαπέλυσαν νέο κύμα πληγμάτων με στόχο υποδομές του ιρανικού τρομοκρατικού καθεστώτος», δήλωσε ο στρατός σε ανακοίνωση.

Την ίδια ώρα, το πρακτορείο ειδήσεων Mehr μετέδωσε ότι ακούγονται εκρήξεις σε διάφορες περιοχές της Τεχεράνης.

08:42 – Επικοινωνία Χριστοδουλίδη με τον Πρίγκιπα της Σαουδικής Αραβίας

«Είχα χθες το βράδυ μια επίκαιρη συνομιλία με την Αυτού Βασιλική Υψηλότητα Μοχάμεντ μπιν Σαλμάν, Διάδοχο Πρίγκιπα της Σαουδικής Αραβίας, σχετικά με την ιδιαίτερα ανησυχητική κατάσταση στην περιοχή μας. Εξέφρασα την πλήρη αλληλεγγύη της Κύπρου και την καταδίκη των θρασύτατων επιθέσεων που στοχεύουν το Βασίλειο της Σαουδικής Αραβίας, υπογραμμίζοντας παράλληλα τη σημασία της διαφύλαξης της περιφερειακής ασφάλειας και σταθερότητας», έγραψε ο ΠτΔ στο Χ.

08:40 – Το ιρανικό ναυτικό λέει ότι εξαπέλυσε μαζικό κύμα επιθέσεων με drones κατά των αμερικανικών δυνάμεων

Ο ιρανικός στρατός ανακοίνωσε σήμερα ότι εξαπέλυσε νέο «μαζικό κύμα επιθέσεων με drones» κατά του Ισραήλ και των αμερικανικών δυνάμεων, σύμφωνα με το κρατικό πρακτορείο ειδήσεων Irna.

Μεταξύ των στόχων που αναφέρθηκαν ήταν η βάση Αλ Μινχάντ, στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, όπου βρίσκονται αμερικανικά στρατεύματα, μια ακόμα βάση στο Κουβέιτ καθώς και μια «στρατηγική εγκατάσταση» στο Ισραήλ, σύμφωνα με την ίδια πηγή.

08:33 – Αστρονομικό το κόστος του πολέμου για τις ΗΠΑ

Οκτώ ημέρες έχουν περάσει από τη στιγμή ΗΠΑ-Ισραήλ βομβάρδισαν το Ιράν, με τη Μέση Ανατολή πλέον να φλέγεται. Η επιχείρηση «Epic Fury», όπως ονομάστηκε από τους Αμερικανούς, συνεχίζεται χωρίς να διαφαίνεται σαφές τέλος. Ο Ντόναλντ Τραμπ, εχθές, δήλωσε ότι δεν θα υπάρξει καμία συμφωνία με το Ιράν εκτός από «άνευ όρων παράδοση», μια εβδομάδα μετά την έναρξη του πολέμου των ΗΠΑ και Ισραήλ εναντίον της Ισλαμικής Δημοκρατίας.

08:28 – Πως απαντούν Τραμπ και Χέγκσεθ στις αναφορές για ρωσική βοήθεια στο Ιράν

Στις αναφορές ότι η Ρωσία ενδέχεται να παρέχει πληροφορίες στο Ιράν για πιθανούς αμερικανικούς στόχους, κλήθηκαν να τοποθετηθούν ο Ντόναλντ Τραμπ και ο υπουργός Άμυνας των ΗΠΑ Πιτ Χέγκσεθ, με τις δηλώσεις τους να προκαλούν ιδιαίτερο ενδιαφέρον.

Ο Ντόναλντ Τραμπ δεν έκρυψε την δυσφορία του για την ερώτηση που δέχτηκε από δημοσιογράφο κατά τη διάρκεια εκδήλωσης στο Λευκό Οίκο αργά το βράδυ της Παρασκευής.

08:27 – Η αγορά πετρελαίου σε ανάφλεξη: Στα πρόθυρα των 100 δολαρίων η τιμή ανά βαρέλι 

Η παγκόσμια αγορά πετρελαίου βρίσκεται κοντά σε ένα κρίσιμο σημείο καμπής, καθώς η ένταση στη Μέση Ανατολή εντείνει τις ανησυχίες για σημαντικές αναταράξεις στην ενεργειακή αγορά. Παρότι οι τιμές παραμένουν χαμηλότερες από τα ιστορικά υψηλά που καταγράφηκαν σε προηγούμενες διεθνείς κρίσεις, ολοένα και περισσότεροι traders και στελέχη του ενεργειακού τομέα προειδοποιούν ότι η τιμή του πετρελαίου ενδέχεται να αγγίξει τα 100 δολάρια το βαρέλι μέσα σε λίγες ημέρες.

08:11 – Ακυρώθηκαν 29 πτήσεις από και προς το αεροδρόμιο Λάρνακας

Ακυρώνονται σήμερα Σάββατο συνολικά 29 πτήσεις από και προς το αεροδρόμιο Λάρνακας «Γλαύκος Κληρίδης». Σύμφωνα με στοιχεία του αεροδρομίου, πρόκειται για 13 αφίξεις πτήσεων και 16 αναχωρήσεις πτήσεων.

Οι επιβάτες οι οποίοι έχουν προγραμματισμένο ταξίδι παροτρύνονται πριν μεταβούν στο αεροδρόμιο να επικοινωνούν με την αεροπορική τους εταιρεία ή με τον ταξιδιωτικό τους πράκτορα.

07:51 – Το Κατάρ ανοίγει μερικώς τον εναέριο χώρο του για περιορισμένες πτήσεις

Το Κατάρ ανακοίνωσε την επανέναρξη περιορισμένων πτήσεων για πρώτη φορά από την έναρξη του πολέμου πριν από μία εβδομάδα. Η αεροπορική αρχή της χώρας δήλωσε ότι ο εναέριος χώρος θα ανοίξει μερικώς, επιτρέποντας μόνο πτήσεις εκκένωσης και μεταφοράς απαραίτητου φορτίου. Το Διεθνές Αεροδρόμιο Χαμάντ διευκρίνισε ότι η πραγματοποίηση επιπλέον πτήσεων τις επόμενες ημέρες θα εξαρτηθεί από τη συνεχή αξιολόγηση της κατάστασης ασφαλείας.

07:35 – Νέα ανάρτηση από τις Βρετανικές Βάσεις: Απαγορεύονται τα drones και το paragliding

«Παρακαλείστε να γνωρίζετε ότι, σύμφωνα με την καθοδήγηση της Κυπριακής Δημοκρατίας, απαγορεύεται κάθε χρήση drones εντός των Βρετανικών Βάσεων. Επιπλέον, για προληπτικούς λόγους ασφάλειας, το paragliding και η παροχή εμπειριών paragliding δεν επιτρέπονται στις Κυρίαρχες Περιοχές Βάσεων αυτή τη στιγμή. Η συνεργασία σας εκτιμάται», αναφέρουν.

(Visited 31 times, 1 visits today)
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Το πιο ενδιαφέρον

Ο σταθμός που λειτουργεί από το 1992. Ο πρώτος ενημερωτικός ραδιοσταθμός στο Αιγαίο και ο πρώτος που καθιέρωσε το ενημερωτικό site, που λειτουργεί παράλληλα με τον ραδιοφωνικό σταθμό. Ο sky αδιάλειπτα λειτουργεί σε συνεργασία με τον ΣΚΑΙ 100,3 . Copyright © RADIOTOYRISTIKI SA

Στο site αυτό χρησιμοποιούμε εργαλεία που αποθηκεύουν μικρά αρχεία (cookies) στον υπολογιστή σας. Τα cookies κάνουν το site αυτό να “τρέχει” χωρίς προβλήματα και να δημιουργεί cookies πλοήγησης (statistics cookies). Για καλύτερες υπηρεσίες, πατήστε ΑΠΟΔΟΧΗ.