Συνεχίζεται το δράμα με τη σορό της άτυχης γυναίκας που βρέθηκε να επιπλέει πνιγμένη στη θαλάσσια περιοχή “Φώκια” στους Πεύκους.

Όπως δηλώθηκε από τον ιατροδικαστή κ. Κοτρέτσο έχει ολοκληρωθεί η ταυτότητα της γυναίκας. Όπως έγραψε χθες το skyrodos.gr κατ΄αποκλειστικότητα,  πρόκειται για φοιτήτρια του τμήματος Μεσογειακών σπουδών του Πανεπιστημίου Αιγαίου.

Η αναγνώριση όπως εξήγησε ο κ. Κοτρέτσος έγινε από τους συμφοιτητές της που θυμήθηκαν το τατουάζ που είχε στο πόδι και από φωτογραφικό υλικό. Σημειώνεται πως οι συμφοιτητές της χτες έλεγαν πως είχε σχεδόν καθημερινές “αποδράσεις” προς την Λίνδο, πιθανώς λόγω σχέσης που διατηρούσε εκεί. 

“Έχουν κληθεί άτομα του συγγενικού περιβάλλοντος της νεκρής να έρθουν για την αναγνώριση από την οικογένεια. Αυτό θα βοηθήσει και στην εξέταση με DNA”, είπε ο κ. Κοτρέτσος.

Τα στοιχεία που έχουν αναγραφεί για την ταυτότητα της νεαρής επιβεβαιώθηκαν και από το λιμεναρχείο Ρόδου.

“Θα προβούμε σε γραπτή ανακοίνωση”, ανέφερε στο sky ο Διοικητής της Λιμενικής Αστυνομίας κ. Γαρμπής.

Θα πρέπει να σημειωθεί πως για την άτυχη φοιτήτρια είχαμε πλήρη εικονα, αφού οι συμφοιτητές και συμφοιτήτριες που την αναγνώρισαν μίλησαν στο skyrodos.gr αποκλειστικά χτες το βράδυ.

Στη Ρόδο ο πατέρας

Ο πατέρας συνοδευόμενος από άλλο συγγενικό πρόσωπο μετέβη σήμερα το πρωί στο νοσοκομείο και εκεί διαπίστωσε ότι η νεκρή κοπέλα που κείτονταν στο νεκροτομείο είναι κόρη του. Το πιστοποίησε στον ιατροδικαστή κ. Κοτρέτσο και υπέγραψε τα σχετικά έγγραφα.

Στη συνέχεια μετέβη στο Κεντρικό Λιμεναρχείο Ρόδου για να δώσει κατάθεση.

Από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Ρόδου ζητήθηκε η άρση του τηλεφωνικού απορρήτου ώστε να βρεθούν οι κλήσεις που έχουν γίνει από το κινητό τηλέφωνο της άτυχης κοπέλας και τα μηνύματα που έχουν σταλει.

Ο τραγικός πατέρας ενημερώθηκε από τον διοικητή της Λιμενικής Αστυνομίας κ. Γαρμπή για το θανατο της κόρης του.

 

 

 286 total views,  2 views today