Ανεξάρτητου Συνδυασμού με την επωνυμία “Αλλάζουμε την Κρεμαστή” τέθηκε επικεφαλής ο κ. Σταύρος Μάτσης ιδιοκτήτης της εφημερίδας ” Βήμα της Δωδεκανήσου”.

Όπως αναφέρει σε ανακοίνωση του οδηγήθηκε στην απόφαση αυτή από αγάπη και ενδιαφέρον για την Κρεμαστή. Η κατάθεση του συνδυασμού έγινε ήδη στο Πρωτοδικείο Ρόδου.

Στην ανακοίνωση αναφέρονται τα ακόλουθα:

“Μετά από πολύ ώριμη σκέψη και την αγάπη των συγχωριανών μου προς το πρόσωπο μου, καθώς την πολύ αγάπη για το τόπο μου την Κρεμαστή, έχοντας μακροχρόνια διαδρομή στην Δημοσιογραφία και Συνδικαλιστική δράση από την θέση του Προέδρου τη Πανελλήνιας Ένωσης Ιδιοκτητών Ειδησεογραφικών Ιστοσελίδων και από την Θέση του Α’ Αντιπροέδρου της Ένωσης Ιδιοκτητών Επαρχιακού Τύπου και μέλος της Πανελλήνιας Ένωσης Ιδιοκτητών Ραδιοφωνικών Σταθμών, γνωρίζοντας παρά πολύ καλά τα προβλήματα της κοινότητας μας και του νησιού μας , αποφάσισα να είμαι υποψήφιος τοπικός σύμβουλος στις εκλογές στις 26 Μαΐου για το Τοπικό Συμβούλιο Κρεμαστής .
Το βράδυ της Κυριακής κατέθεσα στο πρωτοδικείο Ρόδου εκπροσωπώντας τους συνεργάτες – συνυποψηφίους μου τοπικούς συμβούλους του καθαρού Ανεξάρτητου συνδυασμού «Αλλάζουμε την Κρεμαστή».
Ο Συνδυασμός Νίκης αποτελείται από άνδρες και γυναίκες της κοινότητας μας που πραγματικά αγαπούν την Κρεμαστή και έχουν όρεξη για δουλειά”.

Τα ονόματα των υποψήφιων που θα απαρτίζουν τον Ανεξάρτητο συνδυασμό «Αλλάζουμε την Κρεμαστή είναι τα ακόλουθα:

Τσαβαρής Γεώργιος

Φραντζής Γεωργαλής

Γαρυφάλλου Μαριέττα

Τσούλου κλαδάκη Αικατερίνη

Καλλέργη Αικατερίνη

Τάκος Εμμανουήλ

Μάτσης Σταύρος

 338 total views,  2 views today