Γιαννόπουλος :Θα κάνουμε το παν τις επόμενες ημέρες για να μην πούμε την επόμενη Κυριακή Γιώργο χάσαμε !

716

«Τώρα χρειάζεται να  συζητήσουμε να αναλύσουμε την κατάσταση και θα φτιάξουμε ένα πρόγραμμα μέχρι την επόμενη Κυριακή», δήλωσε στον  Sky ο πρώην δήμαρχος  Ρόδου κ. Γιώργος Γιαννόπουλος.

«Το μεγαλύτερο ζητούμενο είναι να διασφαλιστεί η ενότητα . Σε αυτό θα κληθούν να παίξουν ρόλο και οι δύο επικεφαλείς. Είναι και ευθύνη όλων μας να δώσουμε το παρόν. Έτσι θα εφαρμοσθεί η παρακαταθήκη της Φώφης Γεννηματά . Φάνηκε περισσότερο τώρα  το ειδικό πολιτικό της βάρος», τόνισε

Σε ερώτηση σχετικά με τον τρόπο που μπορεί να αντιδράσει ο κ. Γιώργος Παπανδρέου σε περίπτωση που δεν εκλεγεί ο κ. Γιαννόπουλος δήλωσε πως ο πρώην πρωθυπουργός έχει δεσμευθεί για την ενότητα .

«Το έχει δηλώσει πως αυτό που τον ενδιαφέρει είναι να δει την παράταξη να παίζει ξανά ρόλο σε ότι αφορά τη δυνατότητα διακυβέρνησης της χώρας.  Δεν νομίζω πως έχει κάτι άλλο να περιμένει. Μπήκε στη μάχη των εκλογών ως ίσος μέσα σε ίσους. Όταν γίνεται αυτό όλα τα αποτελέσματα είναι ανοικτά. Δεσμεύθηκε για τη στάση που θα κρατήσει από εδώ και στο εξής. Πρέπει να φροντίσουμε να υπάρχει πολιτική ενότητα. Οι εκλογικές  διαδικασίες δείχνουν πως υπάρχει πολιτική ωριμότητα για να προχωρήσουμε την επόμενη ημέρα», δήλωσε ο κ. Γιώργος Γιαννόπουλος.

«Εμείς θα κάνουμε το παν τις επόμενες ημέρες για να μην πούμε την επόμενη Κυριακή Γιώργο Χάσαμε . Αν χρειαστεί όμως θα το πούμε για να πάμε ενωμένοι όλοι μαζί στην επόμενη ημέρα», είπε ο κ. Γιαννόπουλος .