Γιώργος Αγγελόπουλος: «Το Survivor άλλαξε πολύ, δεν του ταιριάζει ο τίτλος»

141

O Γιώργος Αγγελόπουλος   και η σύντροφός του Δήμητρα Βαμβακούση  παραχώρησε συνέντευξη στο περιοδικό «Hello», όπου μίλησε, ανάμεσα σε άλλα, για το ριάλιτι επιβίωσης «Survivor All Star»

Σε δήλωση  του δημοσιογράφου για το γεγονός ότι το «Survivor all star» δεν γίνεται χωρίς τον παλιό νικητή, ο Αγγελόπουλος απάντησε: «Είναι πολύ σημαντική για μένα η αμοιβαία σχέση αγάπης που έχουμε χτίσει με τον κόσμο. Με βοήθησε πολύ και είμαστε σήμερα εδώ να συζητάμε. Από τον Σεπτέμβριο, πριν καν ξεκινήσει η οργάνωση της παραγωγής, είχα πει ότι δεν θα συμμετάσχω. Όπως φαίνεται και από τα μηνύματα που λαμβάνω, ο κόσμος επικροτεί αυτή την απόφασή μου – ίσως γιατί το παιχνίδι δεν έχει πλέον τόσο έντονο το ανταγωνιστικό στοιχείο και αποτελεί περισσότερο ριάλιτι».

Παράλληλα, η σύντροφός του Δήμητρα Βαμβακούση συμπλήρωσε: «Νομίζω ότι οι επιλογές των παικτών στο αγωνιστικό κριτήριο δεν είναι ιδανικές, κι αυτό με κάνει να μη θέλω να το παρακολουθήσω. «Survivor» είναι να μπορείς να επιβιώσεις, να μπορείς να εξασφαλίσεις φαγητό χωρίς να παραβαίνεις κανόνες βρίσκοντας χρήματα ή κινητό για να επικοινωνήσεις. Είχα δεχθεί πρόταση από πολύ νωρίς για να συμμετάσχω και η γνωριμία μου με τον Γιώργο με βοήθησε στην απόφασή μου να μην πάω. Τίποτα δεν θα μπορούσε να ξεπλύνει τον εξευτελισμό που θα ένιωθα αν συμμετείχα σε αυτό το παιχνίδι με τη μορφή που έχει σήμερα. Πιστεύω πως δεν χαρακτηρίζει ούτε εμένα ούτε τον Γιώργο. Κάθε σεζόν του «Survivor» έχει ίδιο τίτλο, αλλά διαφορετικό περιεχόμενο».

Σχετικά με τη γνώμη του Γιώργου Αγγελόπουλου για τη φετινή σεζόν του «Survivor», ο ίδιος απάντησε με δυσαρέσκεια: «Τα τελευταία χρόνια το παιχνίδι άλλαξε πολύ και δεν του ταιριάζει ο τίτλος. To «Survivor» είναι κάτι πολύ συγκεκριμένο στο μυαλό μου. Χαίρομαι για τον τρόπο που το έζησα. Τώρα δεν μπορώ ούτε να το παρακολουθήσω ούτε να σκεφτώ τον εαυτό μου ένα λεπτό εκεί μέσα».

Ο δημοσιογράφος, ρώτησε επίσης, αν είχε πρόταση να παρουσιάσει τη διαγωνιστική εκπομπή, στην οποία ο Ντάνος απάντησε καταφατικά: «Είχα πρόταση να το παρουσιάσω το 2019, στο παιχνίδι όπου πήρε μέρος η Δήμητρα, αλλά δεν προχώρησε γιατί δεν τα βρήκαμε στον τρόπο με τον οποίο ήθελα να συνεργαστώ. Για το φετινό παιχνίδι, έγινε μια προσέγγιση τον Σεπτέμβριο». Και συνέχισε ξεκαθαρίζοντας για το αν η πρόταση αφορούσε τη συμμετοχή του ως παρουσιαστή ή παίκτη: «Τη συμμετοχή μου ως παίκτη. Η παραγωγή όμως άφηνε να εννοηθεί ότι θα συμμετείχα ως παίκτης και μέχρι τον Νοέμβριο, κάτι που δεν έχει καμία βάση. Ο λόγος που δεν δέχθηκα δεν ήταν οικονομικός, η πρόταση ήταν αρκετά τιμητική».

Για το αν το μετανιώνει που δεν δέχτηκε να παρουσιάσει την εκπομπή, ο νικητής της πρώτης σεζόν του «Survivor» απάντησε: «Σε καμία περίπτωση δεν το είδα ως challenge. Αισθάνομαι πολύ καλά με την απόφασή μου. Δουλεύω από τα 9 μου και δεν πήγα στο παιχνίδι το 2017 επειδή ήθελα να με δουν στην τηλεόραση. Μπορώ με μεγάλη υπερηφάνεια να δουλεύω κι εκτός τηλεόρασης».

Τέλος, σε ερώτηση που απευθύνθηκε προς τη Δήμητρα Βαμβακούση, για το αν θεωρεί ότι ο Ντάνος θα ήταν καλός παρουσιαστής του «Survivor», η σύντροφός του απάντησε ιδιαίτερα θετικά: «Πιστεύω πως θα ήταν ο ιδανικός, θα του ταίριαζε πολύ. Όχι σε ένα τέτοιο «Survivor» όμως, αλλά σε ένα κανονικό. Το συγκεκριμένο λέγεται «All Star» και δεν το τιμά καθόλου».