Να αποδοθεί δικαιοσύνη ζητά από τις αρμόδιες αρχές ο πατέρας της 21χρονης φοιτήτριας Ελένης Τοπαλούδη, που δολοφονήθηκε στις 27 Νοεμβρίου και έπεσε  στη θάλασσα.

Ο κ. Γιάννης Τοπαλούδης  είναι ενημερωμένος, για όσα έχουν συμβεί και κυρίως για τους δύο νεαρούς που βρίσκονται στα χέρια των αρμοδίων αρχών.

«Ζητώ ό,τι κάθε γονιός  θα ζητούσε, αν ήταν στη θέση μου αυτή τη στιγμή. Είμαι σίγουρος ότι  θα αποδοθεί δικαιοσύνη.  Εύχομαι κανείς  γονιός να μην βρεθεί εδώ που είμαι εγώ τώρα. Ρωτήστε τον κόσμο και ακούστε τι θα σας πει», δήλωσε στον sky της Ρόδου ο κ. Τοπαλούδης.

Ο τραγικός πατέρας τόνισε πως τουλάχιστον υπάρχει η ηθική ικανοποίηση  για  τη σύλληψη των δυο ατόμων που εμπλέκονται στη δολοφονία της κόρης του.

«Αύριο είναι η κηδεία της κορούλας μου . Η σύλληψη των δύο ατόμων,  ίσως να ελαφρύνει το χώμα που θα την σκεπάσει», επεσήμανε ο κ. Τοπαλούδης.

Ο πατέρας της 21χρονης φοιτήτριας μίλησε όμως και για την συνεργασία με τον γνωστό ποινικολόγο κ. Αλέξη Κούγια . Εξήγησε ότι από την αρχή είχε οριστεί  δικηγόρος στην υπόθεση ο  κ.Ευάγγελος  Κίκης  από το Διδυμότειχο.

«Όταν ξεκινήσαμε  να έρθουμε στη Ρόδο  από το Διδυμότειχο μου έδωσε το τηλέφωνο  του κ.Κούγια ένα συγγενικό  μας πρόσωπο που εργάζεται στο γραφείο του. Μιλήσαμε τότε για λίγο. Από τότε δεν ξαναμιλήσαμε.Το περασμένο Σάββατο  συζήτησα  με τον αδελφό μου και κρίναμε σκόπιμο να ορίσουμε δικηγόρο ένα συγγενικό μας πρόσωπο, δηλαδή τον κ. Ευάγγελο Κική από τον οποίο ζητήσαμε να συνεργαστεί με τον κ. Κούγια.

«Κάθε βοήθεια είναι καλοδεχούμενη. Τα οικονομικά  μας δεν έχουν μεγάλη έκταση.Ο δικηγόρος μας θα κρίνει αν θα συνεργαστεί με τον κ. Κούγια.  Οι δύο νομικοί έχουν επικοινωνία. Ζήτησα να γίνει το καλύτερο δυνατό. Κάθε βοήθεια είναι καλοδεχούμενη σε αυτή την κατάσταση που βρισκόμαστε» , τόνισε.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ AKOMH:   Σωματείο Ξ/Υ Ρόδου: «Καταγγέλλει ο παραβάτης για να ακούει ο νοικοκύρης»

Συμπαράσταση στην οικογένεια  από τις τοπικές αρχές

Τον αποτροπιασμό  για αυτό που συνέβη και τη συμπαράσταση τους στην οικογένεια,  εξέφρασαν με δηλώσεις τους σήμερα ο Περιφερειάρχης Νοτίου Αιγαίου κ Γιώργος Χατζημάρκος και ο αντιπρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου κ. Στέργος Στάγκας.

«Εκφράζω τη βαθύτατη θλίψη και τον αποτροπιασμό για αυτό το τραγικό συμβάν. Τον αποτροπιασμό  για αυτούς που αφαίρεσαν τη ζωή της Ελένης. Τα θερμά συλλυπητήρια στην οικογένεια της. Εύχομαι να μη ζήσουμε τέτοιες στιγμές  ποτέ. Να μη βρεθούμε ξανά σε τέτοια θέση», δήλωσε ο περιφερειάρχης κ. Γιώργος Χατζημάρκος.

« Θα εκφράσω και εγώ τον αποτροπιασμό μου για το συμβάν. Τα θερμά συλληπτήρια στην οικογένεια της κοπέλας», δήλωσε ο κ. Στάγκας.

 1,828 total views,  4 views today