Εγκαινιάστηκε το νέο τμήμα Επειγόντων Περιστατικών στο νοσοκομείο Λέρου

922

Στα εγκαίνια του νέου τμήματος επειγόντων περιστατικών του νοσοκομείου μας καθώς και στην κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του Κ.Θ.Λ. παρευρέθηκε ο Δήμαρχος Λέρου κ. Μιχάλης Κόλιας, μετά από πρόσκληση της Διοικήτρια κας Σαρίκα. και των μελών του Διοικητικού Συμβουλίου.

Κατά τον χαιρετισμό που απηύθυνε ο κ. Κόλιας, μετά την τέλεση του Αγιασμού από τον σεβασμιότατο Μητροπολίτη μας κο Παϊσιο, τον Θεοφιλέστατο Κ. Στέφανο και των Ιερέων, ευχαρίστησε και συνεχάρη τον απόδημο συμπατριώτη μας κο Σπύρο Γκιουζέπου για τη δωρεά στο νοσοκομείο μας, τονίζοντας ότι πρέπει να γίνει παράδειγμα προς μίμηση αφού πλέον μπαίνει στο κάδρο των ευεργετών του νησιού μας, διότι όπως όλοι αντιλαμβανόμαστε, η συγκεκριμένη δωρεά είναι πολύ σημαντική για την υγεία των κατοίκων της Λέρου.

Συνεχίζοντας, ο Δήμαρχος Λέρου συνεχάρη την οικογένεια του κου Κουμπάρου Ε. το προσωπικό αλλά και όλους όσους βοήθησαν στην υλοποίηση του έργου, καθώς επίσης και τη Διοικήτρια και τα μέλη του ΔΣ, τους γιατρούς, το νοσηλευτικό προσωπικό και γενικότερα όλους τους εργαζόμενους για το σπουδαίο έργο που επιτελούν, τονίζοντας ότι η Δημοτική Αρχή δεν θα σταματήσει να ασκεί πίεση προς κάθε κατεύθυνση ώστε το νοσοκομείο να μας να είναι πλήρως στελεχωμένο με όλες τις ειδικότητες αλλά και αναβαθμισμένο με ιατρικά μηχανήματα, όπως είναι ο αξονικός τομογράφος που θα λειτουργήσει πολύ σύντομα, προσφέροντας ακόμα μεγαλύτερο αίσθημα ασφάλειας αλλά και εξοικονόμηση χρημάτων για τους ίδιους τους πολίτες και τη χώρα, λόγω του γεγονότος ότι οι αεροδιακομιδές πρόκειται να μειωθούν στο ελάχιστο