Εξετάστηκαν προβλήματα του Τμήματος Μεταφορών και Επικοινωνιών Καρπάθου

1511

Την Κάρπαθο επισκέφθηκε ο εντεταλμένος Περιφερειακός Σύμβουλος και πολιτικός προϊστάμενος της Διεύθυνσης Μεταφορών και Επικοινωνιών Δωδεκανήσου κ. Χρήστος Μπάρδος.

Στη σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε με τους υπαλλήλους του Τμήματος Μεταφορών και Επικοινωνιών Καρπάθου ενημερώθηκε για τα προβλήματα που αντιμετωπίζει το εν λόγω τμήμα τα τελευταία δύο χρόνια που λειτουργεί αυτόνομα, καθώς διενεργούνται θεωρητικές εξετάσεις για διπλώματα, εκδίδονται άδειες κυκλοφορίας αυτοκινήτων, δικύκλων, πινακίδες κα.

Διαπιστώθηκε ότι τα κύρια προβλήματα είναι αυτά της υποστελέχωσης, η έλλειψη του κατάλληλου υλικοτεχνικού εξοπλισμού, εκκρεμεί η μεταφορά των φακέλων των φορτηγών αυτοκινήτων από τη Ρόδο στην Κάρπαθο και η εκπαίδευση δεύτερου εξεταστή ώστε να μη χρειάζεται να μεταβαίνει από τη Ρόδο στην Κάρπαθο ειδικός εξεταστής.

Κατά την παραμονή του στην Κάρπαθο κ. Μπάρδος συναντήθηκε με τον Έπαρχο Καρπάθου – Κάσου κ. Γιάννη Γ. Μηνατσή παρουσία όλων των υπαλλήλων της Περιφερειακής Ενότητας όπου συζητήθηκαν τα επί μέρους προβλήματα που αντιμετωπίζει το κάθε τμήμα.