Στην Νίσυρο θα βρεθεί ο Αναπληρωτής Υπουργός Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής Νεκτάριος Σαντορινιόςστο πλαίσιο Αναπτυξιακού Συνεδρίου που διοργανώνεται στο νησί υπό την αιγίδα της Προεδρίας της Δημοκρατίας και συνδιοργανώνεται από κοινού από τον Δήμο Νισύρου και τη ΜΟΔ.

Ο Νεκτάριος Σαντορινιός πρόκειται να τοποθετηθεί για θέματα που άπτονται των αναπτυξιακών προοπτικών του νησιού αλλά και των ευκαιριών που δίνονται, μέσα από ένα συνολικό υποστηρικτικό πλαίσιο, για την καλυτέρευση των τοπικών κοινωνιών.

Ιδιαίτερο βάρος, στην ομιλία του, πρόκειται να δώσει στην ενίσχυση των λιμενικών υποδομών και στην ενδυνάμωση της νησιωτικής επιχειρηματικότητας μέσω του μέτρου του Μεταφορικού Ισοδύναμου.

Το απόγευμα της Παρασκευής σχεδιάζεται η μετάβασή του στην Κω όπου θα παρευρεθεί ως κεντρικός ομιλητής σε ανοιχτή εκδήλωση- ενημέρωση των επιχειρηματιών και των κατοίκων του νησιού σχετικά με το Μεταφορικό Ισοδύναμο, η οποία και συνδιοργανώνεται από το Επιμελητήριο Δωδεκανήσου- Παράρτημα Κω και το Υπουργείο Ναυτιλίας και θα λάβει χώρα στην κεντρική αίθουσα του Επιμελητηρίου Κω.

 218 total views,  2 views today