Ξέσπασε ο πατέρας της Ελένης Τοπαλούδη

587

Την οργή του πατέρα της Ελένης Τοπαλούδη προκάλεσαν οι αναφορές του 21χρονου Αλβανού κατηγορουμένου στο δικαστήριο ότι βρέθηκε ερωτικά με την άτυχη φοιτήτρια.

Επεισοδιακά έκλεισε η ακροαματική διαδικασία στη δική των κατηγορουμένων για τη δολοφονία της Ελένης Τοπαλουδη. Όταν ο 21χρονος, αλβανικής καταγωγής, κατηγορούμενος υποστήριξε ότι βρέθηκε ερωτικά με την Ελένη με τη θέλησή της, ο πατέρας της ξέσπασε λέγοντας: «Τότε γιατί της είχες βάλει το μαχαίρι στο λαιμό, κάθαρμα, αλήτη…».

Η πρόεδρος του δικαστηρίου ζήτησε από τον πατέρα της Ελένης Τοπαλούδη να αποχωρήσει από την αίθουσα και τότε ο 21χρονος κατηγορούμενος ακούστηκε να λέει: «Θέλω να μπω δέκα μέτρα κάτω από το χώμα όταν ακούω αυτόν τον άνθρωπο πίσω μου, δεν δέχομαι τη συνέργεια στην ανθρωποκτονία…».

Νωρίτερα, στο δικαστήριο, συνέχισε την κατάθεση της η κολλητή φίλη της Ελένης Τοπαλουδη με τον Ροδιτη κατηγορούμενο να μονολογεί, όντας σε κλοιό αστυνομικών λόγω της επιθετικότητας που εμφάνιζε: «Δεν τη σκότωσα, δεν τη βίασα, δεν την πέταξα», έλεγε και ξανάλεγε, υποστηρίζοντας μάλιστα ότι προσπάθησε να σώσει την άτυχη φοιτήτρια.

Η δίκη θα συνεχιστεί στις 10 Μαρτίου.