Τα κλειδιά των καταστημάτων τους δηλώνουν ότι θέλουν να παραδώσουν στο Μαξίμου οι εστιάτορες.

Την Τετάρτη, 10 Φεβρουαρίου 2021 στις 10 πμ θα πραγματοποιηθεί συλλογή κλειδιών των καταστημάτων μαζικής εστίασης απ’ όλη την Ελλάδα και στη Ρόδο, με σκοπό την παράδοσή τους στο Μέγαρο Μαξίμου παρουσία του Δ.Σ. της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Εστιατορικών και Συναφών Επαγγελμάτων (ΠΟΕΣΕ) και αντιπροσώπων της εστίασης απ’ όλη την Ελλάδα.

Σκοπός της δράσης, όπως σημειώνει η Ένωση Εστιατορίων και Συναφών Επαγγελμάτων, είναι «η μη παροχή ουσιαστικών μέτρων στήριξης στην κρισιμότερη φάση της ιστορίας του κλάδου».

Ο πρόεδρος του Σωματείου Εστιατόρων Ρόδου Γιάννης Κλούβας στο κάλεσμά του προς τους συναδέλφους του για τις 10 Φεβρουαρίου, προκειμένου να παραδώσουν τα κλειδιά, σε παράσταση διαμαρτυρίας στο Μανδράκι, σε μία συμβολική κίνηση, δείχνοντας την αγανάκτησή τους προς την Κυβέρνηση, καθότι ο κλάδος της εστίασης βρίσκεται στα όρια της κατάρρευσης αναφέρει:

Η πρόσκληση είναι για όλους Νυχτερινά Κέντρα, Μπαρ Καφετέριες, Εστιατόρια, Σνακ μπαρ, Ψητοπωλεία, Πιτσαρίες και κάθε λογής υγειονομικού ενδιαφέροντος κατάστημα! Ξεσηκώθηκε όλη η Ελλάδα από την Κρήτη μέχρι την Αλεξανδρούπολη!Φτάνει ο εμπαιγμός μέχρι εδώ!!!

 611 total views,  2 views today