Στο εποπτικό συμβούλιο της ΕΝΠΕ ο Χ. Κόκκινος

798
Στο συνέδριο της Ένωσης Περιφερειών Ελλάδος (ΕΝ.Π.Ε.) που πραγματοποιήθηκε στην Αθήνα στις 13/11/2019, για την εκλογή του νέου Διοικητικού και Εποπτικού Συμβουλίου της, ο Χαράλαμπος Κόκκινος Περιφερειακός Σύμβουλος της Περιφερειακής Ενότητας
(Π.Ε.) Ρόδου και επικεφαλής του συνδυασμού «Πνοή Δημιουργίας Νοτίου Αιγαίου», επανεκλέχτηκε στο Εποπτικό Συμβούλιο της Ένωσης Περιφερειών Ελλάδος  στο οποίο διετέλεσε την τελευταία πενταετία, Πρόεδρος του.
Σε δήλωση του προς τα Μ.Μ.Ε. ο κ. Χαράλαμπος Κόκκινος, αναφέρει τα παρακάτω:
” Ευχαριστώ θερμά τους συναδέλφους-συνέδρους της ΕΝ.Π.Ε. που με εμπιστεύτηκαν και με επανεξέλεξαν στο Εποπτικό Συμβούλιο της. Ευχαριστώ επίσης και εκείνα τα μέλη του Περιφερειακού Συμβουλίου Νοτίου Αιγαίου, που πριν ένα (1) μήνα, με
επέλεξαν με την ψήφο τους, να εκπροσωπήσω την Περιφέρεια μας, σε αυτό το σημαντικό Αυτοδιοικητικό Συνέδριο.
Αποτελεί τιμή και ευθύνη για εμένα, η εμπιστοσύνη που μου έδειξαν οι συνάδελφοι – στελέχη της Αυτοδιοίκησης, αναγνωρίζοντας την συνεπή, συνεχή και έντιμη προσφορά μου στα κοινά και τους αγώνες μου, για την κοινωνία και την πατρίδα.
Δεσμεύομαι να συνεχίσω αυτή την ανιδιοτελή, δυναμική και ασυμβίβαστη προσπάθεια, επιδιώκοντας την σύνθεση απόψεων και την οργανωμένη και ενωτική δράση, προς όφελος των πολιτών, για πρόοδο – ευημερία – ανάπτυξη”.