“Ο πανικός της απερχόμενης παρέας του Καγκελάριου από την εξουσία, την οδηγεί σε κινήσεις απελπισίας”.

Αυτό υπογραμμίζεται  σε ανακοίνωση της παράταξης ” Συμμαχία Νοτίου Αιγαίου”, με αφορμή νεώτερο ανακοινωθέν της Περιφέρειας με το οποίο καταγγέλθηκε επίθεση σε βάρος υποψήφιας της παράταξης ” Μπροστά το Νότιο Αιγαίο”.

Στην ανακοίνωση της” Συμμαχίας Νοτίου Αιγαίου καθίσταται σαφές ότι επίθεση δεν υπήρξε.

“Φαντασιώνονται λοιπόν τραμπουκισμούς σε ανώνυμους υποψηφίους τους, κρίνοντας «εξ ιδίων τα αλλότρια». Τους συνιστούμε ψυχραιμία διότι φαίνεται ότι βρίσκονται σε πλήρη σύγχυση και ήδη αναπτύσσουν σύνδρομα στέρησης της εξουσίας”, υπογραμμίζεται στην ανακοίνωση της ” Συμμαχίας Νοτίου Αιγαίου”.

Αναλυτικά στην ανακοίνωση αναφέρονται τα ακόλουθα:

Ευτελίζουν περαιτέρω το γραφείο τύπου ενός κρατικού θεσμού εκδίδοντας ανακοινώσεις με το εθνόσημο που περιέχουν κουτσομπολίστικα σχόλια.
Ως δημοσιογράφοι εκπομπής της «Τατιάνας» χρησιμοποιούν περιγραφές ξεκατινιάσματος «Ανώνυμων» υποψηφίων τους. !!

Αναφέρονται σε υποτιθέμενα συμβάντα και σε πρόσωπα τα οποία δεν γνωρίζουμε. Δεν διστάζουν δε, να μας καταλογίσουν δήθεν υποψηφίους που δεν έχουμε ανακοινώσει και δεν τους γνωρίζουμε.!!!

Φαντασιώνονται λοιπόν τραμπουκισμούς σε ανώνυμους υποψηφίους τους, κρίνοντας «εξ ιδίων τα αλλότρια».
Τους συνιστούμε ψυχραιμία διότι φαίνεται ότι βρίσκονται σε πλήρη σύγχυση και ήδη αναπτύσσουν σύνδρομα στέρησης της εξουσίας.

Τόσο μεγάλος είναι ο καημός αποκόλλησης τους από την καρέκλα που άθελα τους βάζουν επικοινωνιακά αυτογκόλ.

Τους ρωτάμε λοιπόν ευθέως:
Πως γίνεται επιτεθεί κάποιος για πολιτικούς λόγους σε ανώνυμη υποψήφια, τα στοιχεία της οποίας δεν γνωρίζει κανείς, ούτε και εμείς, πλην της παρέας του Καγκελάριου;

Είναι δε τόσο επικοινωνιακά γκαφατζήδες που ούτε στην ψευδή ανακοίνωσης τους σκέφτηκαν να αναφέρουν το όνομα της υποψηφίας τους, εκτός και αν τελικά δεν πρόκειται για υποψήφια .

ΔΙΑΒΑΣΤΕ AKOMH:   Κίνδυνος να τεθεί στο "κόκκινο" όλη η Ελλάδα από τη Βρετανία

Τους συγχαίρουμε λοιπόν . Άξιος ο μισθός σας. Κάνετε τέλεια τη δουλειά για εμάς, αποκαλύπτοντας μόνοι σας την βιομηχανία ψευδών ειδήσεων (Fake news) που στήνετε. Αυτή που χρησιμοποιείτε προσπαθώντας να πολώσετε το κλίμα και να αλλάξετε ατζέντα. Σας παρακαλούμε να συνεχίσετε για να μας βρείτε και υποψηφίους. (Keep walkiing)

 184 total views,  2 views today