Την Τρίτη το στερνό αντίο στον Μανώλη Σηφάκη που έφυγε από τη ζωή

1350

Καλό ταξίδι Μανώλη Σηφάκη 

Να προσέχεις από τον ουρανό τη Μαρία και τη Σεμίνα σου

Την προσεχή Τρίτη 5 Μαρτίου και ώρα 16:00 στον ιερό ναό του Αγίου Λουκά στη Σορωνή,  η οικογένεια του συγγενείς φίλοι και συνάδελφοι του απο την ΕΛΑΣ θα πουν το τελευταίο αντιο στον Μανώλη Σηφάκη που έφυγε από τη ζωή σήμερα το πρωί σε νοσοκομείο των Αθηνών όπου νοσηλευόταν.

Ο Μανώλης Σηφάκης αξιωματικός της ΕΛΑΣ κατάγονταν από την Κρήτη αλλά είχε γίνει Ροδίτης.

Σύζυγος της συναδέλφου δημοσιογράφου Μαρίας Κυπριώτη είχε υπηρετήσει στα πιο νευραλγικά και απαιτητικά πόστα της ΕΛΑΣ στη Ρόδο και την Κω.

Στην τροχαία το αστυνομικό τμήμα Ρόδου στο τμήμα του αεροδρομίου, στην Β Αστυνομική Διεύθυνση της Κω.Υπηρέτησε με δύναμη, αφοσίωση, συνέπεια, σοβαρότητα ήθος.

Ταξίαρχος εν αποστρατεία βρέθηκε τους τελευταίους μήνες να δίνει την πιο άνιση μάχη της ζωής του. Δεν κέρδισε.Στα 54 του χρόνια κίνησε για το μεγάλο ταξίδι, αφήνοντας πίσω του την αγαπημένη σύζυγο του Μαρία την κόρη του Σεμίνα στη Ρόδο και την πατρική του οικογένεια στην Κρήτη.

Το μήνυμα της συναδέλφου Μαρίας στα social media  με το οποίο αποχαιρέτησε το σύζυγο της συγκλονίζει.

Η είδηση του θανάτου του γέμισε όλους μας με θλίψη.
Αλησμόνητος να είναι…

Συλλυπητήριο μήνυμα εκδόθηκε από την Τομεακή Επιτροπή του ΚΚΕ. Στο μήνυμα αναφέρονται τα ακόλουθα:

Η Τομεακή Επιτροπή Νότιας Δωδεκανήσου του ΚΚΕ εκφράζει τα θερμά της συλλυπητήρια στην οικογένεια και τους οικείους του Μανώλη Σηφάκη, πρώην Αστυνομικού Διευθυντή σε Ρόδο και Κω, που έφυγε από τη ζωή πρόωρα.