Αμύγδαλος: Μόνιμο φαρμακοποιό θέλουμε και όχι ημίμετρα…

600

Την άποψη ότι στο φαρμακείο Καστελλορίζου   πρέπει επί μονίμου βάσεως  να υπάρχει φαρμακοποιός και όχι ημίμετρα  εξέφρασε μιλώντας στον Sky σήμερα  ο αντιδήμαρχος κ. Στράτος Αμύγδαλος.

Το κενό που δημιουργήθηκε στη στελέχωση κινητοποίησε κατοίκους και δημοτική αρχή καθώς ουδείς θέλει επανάληψη των φαινομένων του παρελθόντος όπως ξεκαθάρισε ο κ. Αμύγδαλος.

« Έγινε  θόρυβος για το φαρμακείο  γιατί εμείς ανησυχούμε για διάφορα πράγματα . Είδαμε πως δημιουργήθηκε κενό γιατί δεν υπήρχε φαρμακοποιός και τους ενημερώσαμε. Θα έρθει τελικά άτομο στο νησί μετά την προσπάθεια που έγινε  », δήλωσε στον Sky  ο αντιδήμαρχος Μεγίστης κ. Στράτος Αμύγδαλος

Ο  κ. Αμύγδαλος τόνισε πως μεταξύ του Δήμου Μεγίστης και του Φαρμακευτικού Συλλόγου Δωδεκανήσου έχει συναφθεί σύμβαση για τη λειτουργία του φαρμακείου.

«Η προηγούμενη κατάσταση δεν μας κάλυπτε. Θέλουμε να κάνουμε τη ζωή μας καλύτερη. Αν ήταν να ζούμε τα ίδια θα ήμασταν στο παρελθόν. Εμείς θέλουμε φαρμακοποιό που να υπηρετεί μόνιμα στο νησί», τόνισε ο κ.  Αμύγδαλος.

Φουτούλης : Δεν πρόκειται να κλείσει το φαρμακείο 

Δεν  πρόκειται να κλείσει το φαρμακείο στο Καστελλόριζο δήλωσε σήμερα στο skyrodos.gr o πρόεδρος του Φαρμακευτικού Συλλόγου Δωδεκανήσου κ. Νίκος Φουτούλης.

«Δεν  κατανοώ  γιατί πήρε τόση έκταση το θέμα. Δεν είναι δυνατό να κλείσει το φαρμακείο που άνοιξε πριν λίγο καιρό για την εξυπηρέτηση των κατοίκων του νησιού», τόνισε ο κ. Φουτούλης.

Ο πρόεδρος του Φαρμακευτικού Συλλόγου Δωδεκανήσου τόνισε πως έχουν λυθεί όλα τα προβλήματα .

Σε ερώτηση για τη στελέχωση του φαρμακείου ο κ. Φουτούλης δήλωσε πως λειτουργεί με φαρμακείο μέλος του Φαρμακευτικού Συλλόγου.

Οι προσπάθειες για την ίδρυση και λειτουργία του φαρμακείου στο νησί ξεκίνησαν το 2012.

Θα ακολουθήσει ανακοίνωση του Φαρμακευτικού Συλλόγου Δωδεκανήσου