200 υφασμάτινες μάσκες πολλαπλών χρήσεων προσέφερε χθες στις αστυνομικές υπηρεσίες της Ρόδου, ο επιχειρηματίας – εκδότης κ. Κωνσταντίνος Τύρελης, ενώ όπως είπε μιλώντας στον sky, προτίθεται να δώσει άλλες τόσες στο Λιμενικό και σε Υπηρεσίες Καθαριότητας.

Με ανάρτησή του στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook αναφέρει:

“Με μεγάλη μου χαρά σήμερα παρέδωσα στις αστυνομικές δυνάμεις του νησιού μας 200 περίπου προστατευτικές μάσκες εξαιρετικής ποιότητας (Ελληνικής ραφής 🇬🇷) έτσι ώστε να μπορέσουν να προστατευθούν οι ίδιοι αλλά και να προστατέψουν τους συμπολίτες μας. Μπορεί να μην είμαστε μεγαλοεφοπλιστές και μεγαλοβιοτέχνες αλλά κάποιες εκατοντάδες προστατευτικές μάσκες σαν Face clothes μπορούμε να ράψουμε και να τις προσφέρουμε προς όφελος της κοινωνίας μας. Έπονται και άλλες δωρεές και σε άλλους μάχιμους φορείς του τόπου μας τις αμέσως επόμενες μέρες. Πραγματικά ότι μπορώ… θα το κάνω !”

Μάλιστα ο κ. Τύρελης απηύθυνε έκκληση μέσω του σταθμού μας σε οποιονδήποτε συμπολίτη μας έχει ανάγκη να μη διστάσει να απευθυνθεί στις αρμόδιες υπηρεσίες ή σε κάποιο κοντινό του πρόσωπο για βοήθεια, αφού αρκετοί έχουν μείνει χωρίς ανεργία ή κάποιο βοήθημα, μετά την κρίση του κορωνοϊού, ενώ αποκάλυψε ότι προ ημερών ο ίδιος προσέφερε σε οικογένεια που είχε ανάγκη 240 πάμπερς και κουτιά γάλα.

 1,425 total views,  2 views today