Με αφορμή τις διαρροές του Μεγάρου Μαξίμου που αφήνουν έκθετο τον Υπουργό Τουρισμού κ. Θεοχάρη, σε σχέση με Σχέδιο για τον Τουρισμό που ανακοίνωσε χωρίς προηγούμενη διαβούλευση στην ΟΝΝΕΔ, ο Γραμματέας του Τομέα Τουρισμού του ΚΙΝΑΛ και τ. Υφυπουργός Τουρισμού – Πολιτισμού κ. Νικητιάδης, έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Δήλωση Γραμματέα Τομέα Τουρισμού ΚΙΝΑΛ για έλλειψη σχεδίου για τον τουρισμό και διαγκωνισμούς των Αρίστων…

Την ίδια στιγμή που το ΚΙΝΑΛ επεξεργάζεται και δίδει στη δημοσιότητα σειρά μέτρων και προτάσεων για ένα πλήρες Εθνικό Σχέδιο για τη διάσωση του τουρισμού, τα κυβερνητικά στελέχη διαγκωνίζονται για το ποιος θα «κερδίσει» πρώτος τις εντυπώσεις.

Η δημοσιοποίηση από τον Υπουργό Τουρισμού των υγειονομικών κανόνων που θα υιοθετήσει η χώρα, σε κομματική οργάνωση της Ν.Δ, χωρίς να έχει προηγηθεί οποιαδήποτε διαβούλευση και οι σημερινές διαρροές για δυσαρέσκεια του Μεγάρου Μαξίμου για τις τακτικές του Υπουργού της, αποδεικνύουν ότι η Κυβέρνηση των αρίστων εξελίσσεται σε κυβέρνηση των διαγκωνιζομένων για λίγη παραπάνω δημοσιότητα.

Εμείς καταθέσαμε τις θέσεις μας που έτυχαν ευρύτατης αποδοχής. Ο πρωθυπουργός, δεν έχει παρά να πάρει το Σχέδιο μας και να δώσει εντολές για την υλοποίηση του.

Μόνο έτσι, θα αποδείξει ότι όχι μόνο θέλει, αλλά και είναι ικανή η κυβέρνησή του να λύσει τα θέματα της οικονομίας και κυρίως του τουρισμού».

 2,394 total views,  2 views today